Herkent u zich in deze voorbeelden van problemen met een ander bedrijf?

- De onderhandelingen zijn vastgelopen. Wat nu? U wilt geen mediation, maar iemand die uw belang behartigt, zorgt voor een doorbraak en het beste resultaat voor u behaalt.

- In de oriëntatiefase voor een contract is er een onderzoeks- en informatieplicht. U komt erachter dat de ander informatie heeft achtergehouden of verkeerd heeft voorgesteld. Wat te doen?

- Na sluiting van een contract kunnen er problemen zijn met levering, niet-nakoming, wanprestatie, verborgen gebreken, dwaling, garantie, uitleg van het contract, algemene voorwaarden etc.

U wilt iemand die dit soort problemen oplost, zodat u kunt doorgaan met ondernemen. Mocht de zaak toch voor de rechter komen, dan heeft u een bedrijfsjurist nodig als interface met de advocaat zodat de belangen van uw bedrijf het beste zijn gewaarborgd. Het belang van een advocaat is om de zaak bij de rechter voor u te winnen. Als bedrijfsjurist kijk ik vanuit uw belang naar datgene wat het beste is primair voor uw onderneming én de rechtszaak en soms is er ook een andere oplossing mogelijk....